Skip to content
Nyhet

Nytt vanskeskjemaprogram!

Teknisk komite troppsgymnastikk har sett behovet, i lys av både endringer i reglementet og utfordringer med installasjon og oppdateringer, for en nettbasert løsning som kun krever en nettleser. Vi har tidligere tilbudt en tjeneste for vanskeskjemaer med et nyttig program installert på en PC/Mac. Dette har fungert bra i mange år og lettet arbeidet for trenere og dommere.

Det nye programmet vil du finne på en nettside. Nettsiden vil vi oppdatere ved behov (f.eks. ved endringer i reglementet) og vi vil fortsette å legge til ny funksjonalitet. For å benytte nettsiden må du lage deg en bruker (brukernavn og passord) på nettsiden. Denne bruker du for å logge deg inn. Når du har laget og lagret et vanskeskjema på nettsiden vil det bli liggende til du eventuelt sletter det fra systemet.

Her kan du følge en intern link på vår internettside hvor du kan laste ned ytterligere informasjon om vanskeskjemaprogrammet.