Skip to content
Nyhet

Norge deltar i «Disability Project»

– Gleder oss til å følge opp arbeidet med dette viktige prosjektet, sier paraturn-konsulent Irina Solem.

I slutten av januar var representanter fra 7 forskjellige forbund samlet i London i regi av FIG komite Gymnastics for All.  Temaet var «Disability Gymnastics» som er et prosjekt med mål om at flere land/forbund skal ha et aktivitetstilbud for mennesker med funksjonsnedsettelser innen gym og turn.  Vår paraturn-konsulent Irina Solem var en av de få utvalgte som fikk delta.

– I løpet av fire intensive dager har arbeidsgruppen utviklet visjon for prosjektet; fokusområder som utdanning, profilering og deltakelse; og strategisk plan for videre arbeid, forteller hun som nå er en del av den internasjonale arbeidsgruppen.

Mer om prosjektet kan du lese på FIG sine sider:

http://www.fig-gymnastics.com/site/figNews/view?id=1981