Skip to content
Nyhet

Ønsker dere å aktivisere foreldre som venter?

Ønsker klubben å rekruttere flere voksne? Meld deg til utetreningskurs på 8 timer!

GymX utetrening er en utendørs treningsform for ungdom, voksne og godt voksne og en del av Norges Gymnastikk- og Turnforbunds tilbud av mosjons- og treningsaktiviteter til foreninger og lag.

Dette er en allsidig trening med høy treningseffekt, trygge øvelser samt en sosial og morsom måte å trene på. GymX utetrening passer for alle, både nybegynnere og godt trente. Øvelsene utføres i eget tempo og kan tilpasses etter fysisk form. Treningen skal gjennomføres ute, for eksempel: fotballbane, gressbane/plen, idrettspark, parkeringsområde, skolegård, etc. Alt foregår uten utstyr.

GymX Utetrenings kurs er en 8 timers kurs modul innen GymX sin utdanning som ikke krever basiskurs, trener I eller tilsvarende kompetanse i forkant. Denne modulen er basert på et ferdig treningskonsept med en treningstime innen kondisjon-, styrke- og balansetrening.

På dette kurset tilbys kun relevant teori og praksis til akkurat denne utetreningstimen. Man går gjennom alle øvelsene grundig på kurset. Det er valgte trygge, enkle, men samtidig effektive øvelser som er lett å gjennomføre. Organiseringen er godt gjennomtenkt og av den grunn kan personer uten tidligere instruktørerfaring holde denne timen.

Ny påmeldingsfrist 7. mars!

Kontaktperson for spørsmål og påmelding:

Gema Casado, (Konsulent voksne i NGTF)

gema.casado@gymogturn.no

Mob: 952 29 468

Her kan du lese hele invitasjonen.