Skip to content
Nyhet

Espen Jansen på Mesternes mester i kveld

Espen Jansen er plukket ut til å være en av deltakerne i Mesternes Mester som starter på NRK 1 i kveld (fredag 5.jan) kl. 19.55. Programmet ble tatt opp allerede i fjor sommer i Portugal. Fra og med i kveld kan vi følge 10 tidligere topputøvere fra forskjellige idretter og vi venter spent på hvordan det går med Espen. Kveldens tema er eksplosiv styrke.

Espen Jansen Foto: Rubicon/NRK

Vi tok en prat med Espen før premieren i kveld og han kunne fortelle at han først og fremst synes det var gøy å bli spurt og at det han har prestert innen turn har blitt lagt merke til. Han synes det er på tide at en turner endelig er med i programmet.

Selv om deltakerne som er med i programmet alle har sin andel konkurranseinstinkt skal programmet også ha en porsjon «feel good» over seg. Espen gikk inn i programmet godt forberedt og var i god form, men samtidig spent da ikke alle øvelsene nødvendigvis handler om fysisk form og det var heller ikke annonsert i forkant hvilke øvelser som kom. Men som han selv sier, så var målet å bli med lengst mulig, og det har han jobbet for.  Fra tidligere sesonger er det noen øvelser som en turner bør beherske veldig bra, men om de kommer og når de eventuelt kommer får ikke deltakerne vite, derfor må vi være forberedt på at alt kan skje.

Til slutt fremhever han at det var utrolig lærerikt å snakke med utøvere fra andre idretter og høre hvordan de har trent for å bli best.

Mer omtale om programmet får du av NRK her.

NRK p1 har laget radioportretter av alle deltakerne og Espen sitt portrett finner du her.