Skip to content
Nyhet

Kjenner du til Skadefri.no og appen Skadefri?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Skadefriprosjektet er et prosjekt underlagt Senter for idrettsskadeforskning ved NIH. Prosjektet samarbeider med NIF, Særforbundene og Olympiatoppen. Prosjektet har som formål å forebygge skader og andre helseproblemer i idrett hvor den primære målgruppen er unge idrettsutøvere, deres trenere og foresatte. Det er fokus på å presentere kunnskap om idrettsskader og forbygging av disse basert på forskning.
I den forbindelse har NGTF  ved utøverne Emilie H. Swensen, Martine R. Skregelid og Stian Skjærahaug sammen med Hanna Kristine Bogetveit og Siri Sjetne Lund, vært på Olympiatoppen og  tatt bilder av øvelser for henholdsvis RG og turn med fokus på å holde seg skadefri. Både appen Skadefri og Skadefri.no vil om kort tid bli oppdatert med bilder og forklaringer på hvordan best utføre øvelsene.
Under ser du en liten bildesekvens fra dagen det ble tatt bilder til publisering på nettsiden og i appen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][siteman_slideshowgallery slidespeed=»5000″ images=»23973,23976,23974,23984,23972,23970,23971″][/vc_column][/vc_row]