Skip to content
Nyhet

Stor idrettsglede på «Kom og bli med»

Lørdag 25. november arrangerte Hammer Turn «Kom og bli med» konkurranse for barn og unge med nedsatt funksjonsevne. Det var deltagere i grenene Rytmisk gymnastikk, turn jenter og turn gutter. Utøverne ble dømt etter Special Olympics reglement, hvor man kan delta fra fylte 6 år. Her var det flinke utøvere som har jobbet hardt og viste imponerende prestasjoner. Det ble vist ekte idrettsglede på høyt nivå og fantastisk bra stemning i hallen. Gratulerer til Hammer Turnforneing for vel gjennomført konkurranse.

De som deltok i Kom og bli med:

Rytmisk Gymnastikk:

Deltager fra Stabekk, Silje Holand Greve, Maren Iversen, Fride Farestad Spakrud og Emilie Ziegler Søiland

Deltager fra Straen: Kaja Killer

Turn jenter:

Deltager fra Hammer Turn: Rikke Birkeland-Yttervik

Turn gutter:

Deltagere fra Oslo Turn: Joakim Hylland, Petter Haavik Baumann, Amund Korsmo Sæter og Lars Jakob Lundh