Skip to content
Nyhet

En tid for takk- årets siste kretsseriekonkurranse er gjennomført

Årets siste kretsseriekonkurranse for Turn Kvinner ble arrangert av Holmen Tropp og Turn i helgen. Holmen leverte som alltid et strålende arrangement og publikum var flinke til å heie på gymnastene gjennom hele helgen. Jenter fra til sammen 14 klubber i kretsen deltok i helgas konkurranse som ble en fin avrunding for årets kretsserie.

På lørdag konkurrerte rekrutter og stigegymnastene og det var 113 jenter som deltok fordelt på de ulike klassene. Gymnastene fra Njård gjorde en strålende konkurranse og sikret førsteplassen i klasse 11 år (Olivia Lazlo Bergem), 12 år (June Marie Rønning) og klasse II (Julia Frølich Jacobs). I klasse I var det Mildrid Lillestøl fra HSIL som sto på toppen av pallen. Det var mye flott turn hele lørdagen, og det er fantastisk å se hvor god jobb klubbene i kretsen vår gjør.

Trykk her for resultater fra lørdag. 

På søndag var det aspiranter i alderen 8-10 år som turnet. Det var mange flotte øvelser og elementer som ble vist frem, og selv om mange var spente så de ut til å ha det veldig gøy mens de turnet. Deltagere i aspirantklassen blir ikke rangert og e-trekket blir ikke lagt ut på nett.

Avslutningsvis vil kretsen gi en stor takk til alle våre kretsdommere som har dømt i kretsens konkurranser gjennom dette året. Vi er helt avhengig av den gode jobben dere gjør! Vi vil også gi en stor takk til klubbene som har arrangert konkurranser- takk for et godt samarbeid og imponerende gjennomføring av kretsserien og KM. Det skal mange dugnadstimer til for å gjennomføre slike arrangementer og dere får til gang på gang å skape gode rammer for gymnastene, trenerne og dommerne. Vi vil også takke kretsens Teknisk Utvalg som i det «skjulte» legger ned mange timer for å sikre kvalitet i kretsens arbeid og som ikke minst muliggjøre planene til kretsen.

Det er tydelig at det blir gjort mye godt arbeid i kretsens klubber- det gror godt i turnmiljøet. Takk til klubbene og ikke minst trenerne for den gode jobben dere gjør for barn og unge- det er gøy å se så mye utvikling og turnglede.

Kretsen gleder seg til å ta fatt på 2018 og hva det nye året har å by på!