Skip to content
Nyhet

Ny finale på Pietro i Challenge Cup

Pietro Giachino fra Njård Turn og turn menn leverer nok en gang varene denne sesongen og sikrer finale i svingstang under Challenge Cup i Cottbus.  Det greide han etter en god kvalifisering nå i kveld.

I årets siste Challenge Cup ser vi mange sterke nasjoner og navn, men allikevel hevder vi oss og Pietro har mer å gå på i søndagens finale og har mulighet til å klatre betydelig på resultatlisten. Resultatene fra kvalifiseringen i svingstang ser du her: CC Cottbus kvalifisering svingstang Resten av resultatene finner du på arrangørens hjemmeside her.

Odin Kalvø, også han fra Njård, turnet flere apparater i samme konkurranse, men nådde ikke helt opp denne gangen.

Finalene går over to dager med tre apparater i morgen, lørdag og tre apparater på søndag. Begge dager fra kl. 14.00 – 17.00 begge dager. Finalene streames live på arrangørens hjemmeside her, men er geoblokket og vises kun i Tyskland. Livescore fra fialene kan dere følge her.