Skip to content
Nyhet

Rogalands gulljenter!

I helgen var det Norgesfinale i apparatturn i Stavanger. På hjemmebane gikk jentene helt til topps, og vant lagkonkurransen. Vi gratulerer!

Vi har fått følgende rapport tilsendt fra arrangør: På kretslaget fra Rogaland var Auriane Labes, Aurora Vargas Tunsberg, Helle Faret, Elvira Stendahl, Emilie Anine Kristensen,Synne Ronaldo Pedersen, Helene Ask Hansen, Sara Astvaldsdottir  og Sanne Haugstad. I individuell mangekamp tok Synne R. Pedersen seieren i klasse 2, med Helle Faret på 2.premie. I klasse 1 tok Emilie Kristensen 3.premie, Helene Ask Hansen 6.premie og Aurora Tunsberg 9.premie. I klassse 3 tok Sara Astvaldsdottir 5.premie.

Rogalandsguttene hadde ikke lag i år, men Aksel Stendahl tok individuell 5.premie i klasse 1.  Rogaland forsynte seg også grovt av finalemedaljene på søndagen med 6 gull, 2 sølv og 3 bronser til jenter fra Rogaland, og guttene tok 1 sølv og 1 bronse. Lørdagens bankett ble avholdt på Hotel Clarion Energy med bilder fra konkurransen på veggen, turnfilmer i et spenn fra Åge Storhaugs tid til Truls Svendsen i kjent stil, og til slutt qiuz, selvsagt.

Bildet er av gulljentene sammen med kretstrenerne Tiril Døvre og Ileana Sultan.

På forbundets hjemmesider finner du mer informasjon og link til resultater.