Skip to content
Nyhet

Midt-Norsk Mesterskap i troppsgymnastikk

Midt-Norsk mesterskap i troppsgymnastikk 2017

Søndag 12.november arrangerte Orkanger IF Midt-norsk mesterskap i troppsgymnastikk i Orklahallen. Årets mesterskap besto i apparatene trampett og tumbling.

Bortimot 300 gymnaster deltok fra hele Trøndelag, og mange hadde reist langt for å bli med på årets mesterskap, helt fra Beitstad i nord til Røros i sør.
Foran en fullsatt hall fikk regionens beste turnere vist fram sin styrke, stabilitet, teknikk, eleganse og ikke minst kroppsbeherskelse, og i tillegg til tropper i rekrutt, junior og senior, var det oppvisningstropper fra nesten alle klubbene som fikk kjenne på følelsen av å delta i en konkurranse.
Det kan også nevnes at til tross for at søndag var farsdag, var det fulle tribuner fra konkurransestart og nesten ut hele dagen, og dette viser at turn er blitt en veldig populær sport.

 

Beitstad il turn senior tropp.                              Malvik turn og Rg  og Beitstad Il Turn herrer

1,2, og 3 plass mix tropp
Foto: OIF turn

Årets arrangementskomité er veldig fornøyde med arrangementet i sin helhet, og har fått gode tilbakemeldinger, fra både gymnaster, trenere og publikum. De ønsker også å takke alle som bidro; gymnaster, trenere, dommere, publikum og ikke minst alle frivillige som fikk arrangementet til å gå knirkefritt fra start til slutt.