Skip to content
Nyhet

Vel gjennomført samling for guttene i helgen!

Helgen 3.-5 november var det booket for regionssamling for turn menn i Ålesund. Gutter i alderen 9-18 år var samlet for å trene sammen og få ny inspirasjon til videre trening hjemme i egne lag. Ansvarlig trener for samlingen var regionsansvarlig Viorel Lataretu. I tillegg har klubbene som er med, med seg egne trenere. Slik får man et godt miljø og god kompetansedeling mellom klubbene.

Samlingen startet allerede fredag 3.november med en treningsøkt, lørdag ble det kjørt to økter, dagen her ble avsluttet med middag og hyggekveld. Søndag ble det gjennomført en økt. Det jobbes bra på guttesiden i Midt-Norge,og å møtes slik, er inspirasjon både for gymnaster og trenere. Vi håper flere gutter henger seg på og deltar på regionssamlingene som kommer!

Her er gutta som var med i helgen:

Tøff og flink gjeng!