Skip to content
Nyhet

Stor aktivitet i Møre og Romsdal i helgen som var!

Sist helg var en helg full av aktivitet  i Møre og Romsdal gymnastikk -og turnkrets.

Molde Turnforening arrangerte klubbkonkurranse og saltokonkurranse og det var regionssamling for gutta i Ålesund.

Molde Turnforening startet på fredag med klubbkonkurranse for jenter og gutter mellom 6-19 år. På grunn av stor deltakelse fortsatte klubboppvisningen på lørdag. Her var det full hall med mange glade gymnaster, både gutter og jenter. Rekord for 3.klasse jentene med 38 jenter. Søndag var det saltokonkurranse. I tillegg til Molde sine gymnaster var også Elnesvågen og Ekko Aureosen representert med gymnaster. Denne gangen ble det kjørt både et nivå 1 og et nivå to på konkurransen. Det er med på å gi alle utfordringer , slik at alle kan turne på det nivå de er på.

Her er noen bilder fra helgen:

  

Full hall, flotte prestasjoner,og idrettsglede for alle!

 

I Ålesund var det booket for regionssamling for turn menn, altså gutter i alderen 9-18 år. Ansvarlig trener for samlingen var regionsansvarlig Viorel Lataretu. I tillegg har klubbene som er med, med seg egne trenere. Slik får man et godt miljø og god kompetansedeling mellom klubbene.

Samlingen startet allerede fredag med en treningsøkt, lørdag ble det kjørt to økter, dagen her ble avsluttet med middag og hyggekveld. Søndag ble det gjennomført en økt. Det jobbes bra på guttesiden i Midt-Norge,og å møtes slik, er inspirasjon både gymnast og trener. Vi håper flere gutter henger seg på og deltar på regionssamlingene som kommer!

Her er gutta som var med i helgen:

 

 

 

Vi gleder oss til å følge disse gutta framover i turnhaller og på konkurranser i Norges land!