Skip to content
Nyhet

KM Hedmark og Oppland

KM 2017 i Troppsgymnastikk og Gymnastikkhjul for Hedmark og Oppland ble avholdet i helgen i Kongsvingerhallen. Over 200 utøvere fra Hedmark og Oppland møtte opp for å vise sine kunster under dagen. Det var veldig mye fin turning både i tropp og i gymhjul.

I Gymnastikkhjul var det totalt 35 startende hvor man fikk se alt fra nyoppstartede klubber som Eidskog, helt opp til elitenivå fra Solveig Sæthre fra Gran. Det var utrolig moro og kunne se hele spekteret i denne flotte grenen innenfor turn, også ikke minst idrettsgleden.  Publikum var flinke til og applaudere for gymhjulutøverne som gjerne ble ferdig med sin øvelse midt i et troppsnr. Virkelig moro var det.

På Tropp deltok 82 startende tropper fra Hedmark og Oppland i trampett og tumbling. Dommerne dømte og skrev så blekket sprutet og her som det gjerne er litt vanskelig og beregne tiden, så var faktisk alle startende ferdige før estimert tid. Vi fikk se rekrutter, juniorer og senior vise presisjon, kroppsbeherskelse og glede over sine veldig bra gjenførte kjøringer, det var alt i fra høye hopp til stilrene serier. Publikum fikk se hele spekteret i alle klubbene, alt i fra noen som konkurrerte for første gang til utøvere som har vært med i NM blant annet.

Kommentar fra arrangør: Dette har vært en knall dag, med masse flott turning. Man har kunnet vist bredden i Troppsgymnastikk og Gymnastikkhjul, og idrettsglede helt opp til taket, utrolig gøy! Håper publikum og tilreisende lag har hatt det like gøy som oss.

Her finner du resultater fra konkurransen.