Skip to content
Nyhet

Fullt trener 1 kurs i Trøndelag.

I helgen ble andre helg og siste del  av trener 1 kurset som var satt opp i Gym Fit Gymanstics sine lokaler i Trondheim nå i høst gjennomført.

Dette kurset har vært overfullt. I alt 35 deltakere fra Nord- og Sør -Trøndelag, fordelt på ialt 13 lag har nå gjennomført trener 1 kurs og avlagt eksamen. Det ble fullt på møterommet så all undervisning ble flyttet ned i hallen.

Her ser dere kurslærer Bjørg Granly, midt i, snakke om konkurranselisenser.

Etter det, var det klart for å ta fram Anne dukker og praktisere litt førstehjelp

Kjempe flott å se at så mange klubber prioriterer å sende sine trener på trener 1 kurs. Det viser at dere tar NGTF sin målsetting om å ha trener 1 kompetanse på alle hovedtrenere i sal.

» Grunnlaget legges i gym og turn»

Deltakende lag; Meldal Il Turn, Orkanger Il Turn, Byneset RG, Ørland Turnforening, Gymfit Gymnastics, Trondhjems Turnforening fra Sør-Trøndelag og Il Sverre Turn, Steinkjer Turnforening, Rørvik Il Turn, Verdal Turnforening, Ness il turn og Nessegutten Il turn fra Nord-Trøndelag. I tillegg kom deltakere fra Alvdal Il turn i Hedmark opp til Trondheim på kurs. Fin gjeng:)

Takk også til Bjørg Granly som stiller opp og holder kurs for oss her i Midt-Norge. Bjørg har vært kursholder for de fleste trener 1 kursene som er gjennomført i Trøndelag siden 2014, og vi får veldig gode tilbakemeldinger på de kursene hun kjører. » Du er helt supert»

Vi hadde ventelister på dette kurset, så det vil bli satt opp et nytt trener 1 kurs igjen til våren. Kurskatalog for våren 2018 publiseres i begynnelsen av desember.

Lykke til med praksis i hall til alle deltakerne!