Skip to content
Nyhet

17 trenere fullførte Idrettens Grunnstige 1 (IGS 1) denne helgen!

Vi har prøvd tre ganger før, uten å få det til, men denne gangen klarte vi det!

Da snakker vi om trenerkurs i Idrettens Grunnstige 1. Dette er et kurs der alle deltakerne måtte ha gjennomført Trener 1 for å delta. Det har vist seg å være en utfordring å få nok kvalifiserte deltakere, men denne gangen fullført hele 17 stykk, fra 7 ulike foreninger i kretsen. Vi gratulerer alle!

Kurslærer, Ann-Mari Steindal, med solid erfaring som kurslærer i NTGF, hadde tatt på seg oppgaven. Med en så voksen og erfaren gjeng, skulle det gå fint! Kurset ble gjennomført på Skeiene Ungdomsskole i Sandnes.

Idrettens grunnstige 1 inneholder 10 øvelsesgrupper. Hver av gruppene er delt inn i 10 trinn etter økende vanskelighetsgrad. Dette skal sikre god variasjon og gir mulighet til å differensiere timen på en enkel måte. Gjennom øvelsene får barna utvikle koordinasjon, muskelstyrke, hurtighet, bevegelighet, rytme og romorienteringssansen, både individuelt og i samarbeid med andre. Du kan lese mer her: https://gymogturn.no/medlemmer/aktiviteter/barn/idrettens-grunnstige/

Aktive deltakere under helgens kurs.