Skip to content
Nyhet

Vellykket KM og Kretsserie i Holmenhallen

Asker Turnforening og Oslo og Akershus Gymnastikk- og Turnkrets (OAGTK) arrangerte Kretsmesterskap og kretsserien for Turn Kvinner og Turn Menn i helgen, 21.-22. oktober 2017. Gjennom hele helgen har Holmenhallen vært fylt opp med mye aktivitet og turnglede med nesten 400 gymnaster påmeldt. På lørdag ble det arrangert Kretsmesterskap (KM) for jenter og gutter som er 11 år og eldre. På søndag var det jenter og gutter i alderen 7-10 år som turnet.

I klassen Jenter Rekrutt 11 år var det en jevn konkurranse, og det var kun 0,2 som skilte 1.plassen fra 3. plassen. Gratulere til Mia Egedius fra Hammer Turn som tok den gjeve tittelen Kretsmester i 11 årsklassen med poengsummen 40.700. I klassen jenter rekrutt 12 år var det Erica Jensen fra Høybråten og Stovner IL som tok en sikker 1.plass med poengsummen 49.300.

På guttesiden er det kun én rekruttklassen som inkluderer både 11- og 12- åringer. Her var det en klubb som soleklart markerte seg på toppen av resultatlista: rekruttene fra Hoppensprett tok de syv øverste plassen på lista, og Sebastian Sponevik ble årets Kretsmester.

I Jenter Klasse I var det Natalie Quanvik også fra Hoppensprett som tok 1. plassen av 42 deltakere i klassen, mens i Jenter klasse II var det Victoria Von Krogh fra Holmen Tropp og Turn som sto øverst på pallen. På herresiden var det Petter Steinsvik- Nilsen fra Hoppensprett som tok en overlegen seier med over 6 poeng foran 2.plassen i Gutter Klasse I. I Gutter Klasse II Njård sin Trym Semble som ble Kretsmester. Gratulerer til alle de nye ferske Kretsmestererme.

For fullstendig resultatlister fra KM, trykk her.

For en helg det har vært med mange dyktige gymnaster, engasjert trenere og utholdende publikum.  OAGTK ønsker å takke Asker Turnforening og deres dugnadsgjeng for en godt gjennomført konkurranse og strålende innsats.