Skip to content
Nyhet

Sikringkurs 2 trampett

Trøndelags første Sikringskurs trampett trener 2 gikk av stabelen 13.-15. Oktober i Steinkjerhallen. Tomas Bekkavik stilte som instruktør sammen med sin junior jentetropp. 17 deltakere var med på kurset som inneholdt sikring på alt fra dobbelt salto på trampett og til tsukahara på pegasus. Vi dro hjem med mye ny kunnskap om både sikring og gode øvelser for oppvarming, koordinasjon og takt. Vi hadde mye gøy og latteren satt løst under disse øvelsene. Alle deltagerne fikk godkjent kurset, noe vi kan takke de flinke gymnastene fra Malvik for. Utrolig sporty som stilte opp på dette kurset. Tror de dro hjem med kuler både i hode og blåmerker på lår ol etter våre feil. Så tusen takk til dere for gode tilbakemeldinger på hvordan vi var som sikrere og for at dere holdt ut hele helgen.

  

 

Hilsen Lill Kristin