Skip to content
Nyhet

Jentene BEST i Nord Europa!

I helgen gikk Nord Europeisk Mesterskap på Færøyene. De norske jentene tok hele 8 medaljer! og guttene fikk med seg 3 i mesterskapet hvor  9 nasjoner kjempet om de edle medaljer på den grønne øya.

Jentene tok gull i lag og med på laget var; Martine Skregelid, Thea Mille Nygaard, Julie Madsø, Julie Erichsen og Ingrid von Häfenbradl.

Gull til Martine Skregelid i mangekamp 50,45 p og bronse til Thea Mille Nygård med 49,25p.

Martine kom i tillegg til finalen i 3 apparater, noe som ble belønnet med gull i bom (12.550), bronse i hopp (12.550) og 6 plass i skranke. Thea Mille sikret seg bronse i begge sine finaler skranke (11.250) og bom (11.550) og Julie M. fikk en flott sølvplass i frittstående (12.500).

Vår nye landslagssjef for jentene, Laurens van der Hout, kunne ikke fått en bedre start på sin jobb. Dette er historiske resultater og jente laget er godt fornøyde.

Guttene tok bronse i lag med Odin Kalvø, Pietro Giachino, Harald Wibye, Henrik Stiansen og Nikolai Nilsen Rønbeck.  Odin Kalvø tok i tillegg en flott sølv medalje i mangekampen med poengsummen 78,95. De norske guttene var representert i alle søndagens finaler og Pietro fikk der med seg  sølv i bøylehest (13.400).

Alle resultater

Fra ventstre: Nikolai, Henrik, Martine, Ingrid, Julie M, Pietro, Thea Mille, Julie E, Odin, Harald