Skip to content
Nyhet

Et lite tilbakeblikk fra landsturnstevnet for voksne!

Landsturnstevnet for Voksen 2017 ble arrangert i Haugesund 23.-28.juni.

Det var 2 lag fra Nord-Trøndelag Gymnastikk- og Turnkrets som deltok på årets stevne. IL Sverre turn stilte med 7 deltakere og Stjørdals-Blink med to deltakere.

På bildet ser dere alle 9 deltakerne fra Nord-Trøndelag. Damene går under navnet «Dreamteam NT»)

Begge lagene trener 1 gang i uka og har et par sosiale treff i hver sesong. De trener også noen ganger hos hverandre. Deltakerne fra IL Sverre turn er mellom 64 og 79 år gamle. De valgte å bo på skole i nærheten av trenings- og oppvisningsbanene. Damene fra Stjørdals-Blink valgte å bo på hotell. men alle var samlet på treninger og oppvisninger. Måltider ble også inntatt sammen. Flere brukte  noe av fritida til å se på både treninger og konkurranser under NM – spesielt Troppgymnastikk. Fantastisk flotte konkurranser i både individuelt og tropp.

Haugesund er en koselig by med gammel bebyggelse og «sjel» i områdene rundt omkring – med broer, brygger og statuer. Anleggene var flotte, så det var lagt til rette for et flott stevne. Været var litt så som så, mye vind og regn –  men sola skinte både under defileringen – åpningen av stevnet og oppvisningene til Nord-Trønderne. Damene trives godt sammen og syns det er veldig kjekt å delta på Turnstevner.

Foto:Damene fra IL Sverre Turn.

Neste stevne på agendaen er Golden Age 2018,som går av stabelen i Pesaro Italia den 16. – 21. september 2018.

Både Stjørdals-Blink og IL Sverre sine dameturnere kommer til å delta her også. Påmelding og hotellovernatting er allerede bestilt. Tabellen har nå kommet, og treningene er igang.6 damer fra Stjørdals-Blink og 7 damer fra IL Sverre turn deltar – totalt 13 deltakere fra NT blir å se i Italia til høsten 2018.

PS: Begge lagene har gode og flinke trenere!!!!!

Vi ønsker damene lykke til med treninger og deltakelse på Golden Age i september 2018.