Skip to content
Nyhet

Arrangørpris for nordeuropeisk mesterskap i turn 2016

Under Idrettens Hederskveld i Trondheim 6. oktober ble Trondheims Turnforening og NGTF tildelt «Arrangørprisen» for nordeuropeisk mesterskap i turn som ble arrangert i Trondheim Spektrum i oktober  2016.

Formann, Bernt Bjerkan, og daglig leder, Kari Kvam, i Trondhjems Turnforening var til stede og mottok prisen.

Begrunnelse fra Sør-Trøndelag Idrettskrets:

Arrangørprisen

Trondhjems Turnforening og NGTF
Northern European Championships Trondheim 2016

Tre dager, ti øvelser, hundre utøvere – kvinner og menn.
Øvelsene for herrer – frittstående, bøylehest, ringer, hopp, skranke og svingstang. Seks øvelser og tre norske vinnere individuelt og klar seier sammenlagt for lag.

Øvelsene for kvinner – hopp, skranke, bom og frittstående, ingen medaljer individuelt, men det norske laget vant sammenlagt.

Arrangementet som var et samarbeid mellom Trondhjems Turnforening og NGTF, ble plettfritt gjennomført og en sportslig kjempesuksess. Gratulerer med fortjent pris.

Trondhjems Turnforening takker alle som var med å bidro til at nordeuropeisk mesterskap i turn ble en suksess.

Idrettens Hederskveld arrangeres av Sør-Trøndelag Idrettskrets. Denne kvelden hedres ildsjeler som har gjort en formidabel innsats for sør-trøndersk idrett gjennom flere år.

I tillegg blir det utgitt enkeltprestasjonspriser og stipender til unge utøvere og personer som har utmerket seg i løpet av det siste idrettsåret.

Lyst til å se flere bilder av flere vinnere, se her;https://www.idrettsforbundet.no/idrettskretser/sor-trondelag-idrettskrets/nyheter/idrettens-hederskveld-2017

Dette var den 8. i rekken av Hederskvelder i Sør-Trøndelag, og den siste slik den framstår i dag. Til neste år slås Nord-og Sør-Trøndelag idrettskretser seg sammen og blir til Trøndelag idrettskrets.

Vi får håpe de klarer å finne en ny måte og hedre alle frivillige, ildsjeler og gode idrettsprestasjoner på.

For slike kvelder viser og hedrer norsk idrett på sitt beste – fellesskap -glede – bredde og topp – gammel og ung

– sammen blir vi god!