Skip to content
Nyhet

Treningsleir i Spania RG

Landslagssjef Flavia Suarez er denne uken på ny treningsleir, og søndag ettermiddag stod fire gymnaster klare til avreise på Gardermoen sammen med landslagssjefen og komitémedlem Marit Sørensen. Litt senere dro ytterligere  fire gymnaster fra Stavanger Lufthavn sammen med komitémedlem Hilde Dalen. 

Treningsleiren finner sted i Benicarlo i Spania, der gymnastene skal trene i klubben Mabel.
Gymnastene som deltar på treningsleiren har blitt invitert av NGTF og landslagssjefen.

Følgende åtte gymnaster er med:
Anna Eker Christoffersen, Skjeberg TF
Guro Fjelde, Straen
Jenny Charlotte Nordstad Juul Møller, Asker TF
Kristin Nilsen, Skjeberg TF
Lana Kumpitak Nilsen, Straen
Lotte Vik, Tromsø TF
Nora Skiftestad, Haugesund TF
Thea-Herløe, Haugesund TF

Gymnastene ankom hotellet i går kveld og har allerede vært gjennom første trening i dag. Senere i dag skal de ha andre og siste trening for dagen. Gjennom uken skal de ha to treninger per dag til og med fredag, før de reiser tilbake til Norge lørdag formiddag 14. oktober.