Skip to content
Nyhet

Golden Age Festival 2018

Europeisk Gymnastikkfestival for utøvere fra og med 50 års alder.
I september 2018 arrangeres festivalen i Pesaro, Italia. Festivalen er åpen for tropper som har et minste antall på 6 utøvere. Programmet bør ikke være over 5 minutter, absolutt maksimum er 6 minutter inkludert inn- og utmarsj. Alle tropper/utøvere får to oppvisninger og 2-4 workshops i løpet av uken. Vi har hatt stor økning i antall deltakere fra gang til gang, ikke minst på felles seniortropp. Også denne gang ønsker NGTF å tilby fellestropper for de som ikke har egen foreningstropp de kan dela med.

  • Fellestropp Vestlandet: instruktør Linn Skretting fra Klepp IL.
  • Fellestropp Østlandet: instruktør Solveig Kjøraas fra Horten Turn.

Ankomstdag:     Lørdag 15. september 2018
Hjemreisedag:  Lørdag 22. september 2018

Mer info kommer snart på NGTFs hjemmesider.