Skip to content
Nyhet

30 fullførte «Trener 1» i Sandnes!

Denne flotte gjengen fullførte Trener 1 i Sandnes, fordelt over to helger. Vi GRATULERER!

Vi kunne vi fylt to hele kurs med 60 deltakere, dersom vi hadde hatt kapasitet til det. Det er derfor veldig gledelig at alle påmeldte møtte, og gjennomførte begge helgene. Nå gjenstår 45 timers praksis, før de kan titulere seg som «Trener 1» i gymnastikk- og turn.

Kurslærer var Elisabeth Ueland. Hun har vært kurslærer på de fleste Trener 1 – kursene vi har hatt i kretsen, etter den nye modellen, som kom i 2013. I tillegg er hun en svært aktiv kurslærer innen tropp. Til helgen skal hun til Flekkefjord og holde hjelpetrenerkurs. Hele 5 helger på rad denne høsten, bidrar hun som kurslærer, dommer eller i utdanningsutvalget!

Under helgens kurs var det deltakere fra Sola, Sandved, Havørn, Klepp, Stavanger, Sandnes, Bryne, Aspervika, Randaberg og Mastra. Mastra er en helt ny turnforening i kretsen, som satser på å bygge opp kompetanse hos sine trenere. Vi ønsker de velkommen!