Skip to content
Nyhet

Gull til Norge i Barents Games

Gymnaster fra Sverige, Finland og Norge

Barents Summer Games 2017 er snart over, og konkurransen mellom Sverige, Finland og Norge i Troppsgymnastikk er nå gjennomført. Gratulerer til alle gymnaster og trenere med fantastiske prestasjoner i trampett og tumbling. Både Finland, Sverige og Norge dro hjem med gullmedaljer i dag, og vi gleder oss allerede til vi møtes igjen i Murmansk i 2019! Under bildene ser dere resultatene fra Barents Summer Games 2017 – Troppsgymnastikk.

Barents Sports Committee, Nordland Idrettskrets, Bodø Idrettsråd, Bodø Gym og Turn, Nordland Fylkeskommune, Bodø Kommune og alle andre involverte har etter måneder med planlegging lagt til rette for et strålende arrangement i helgen. En spesielt stor takk til Bodø Gym og Turn for teknisk gjennomføring av konkurransen og våre dommere som har tatt turen til Bodø for å bidra med sin kompetanse – Stian Syvertsen, Veronika Reinhaug, Linn Reithe Christensen, Lise Hagensen Nytrøen, Ragnhild Bjarttun, Ulrika Sjödahl og Mikael Sjödahl.

President i Norges Gymnastikk- og Turnforbund var også tilstede i Bodø i helgen. Og innimellom programmet som offisiell gjest under Barents Summer Games tok Kristin Gilbert seg også tiden til å overvære konkurransen i Troppsgymnastikk og bidro under medaljeseremonien, til stor stas for gymnastene.

 

 

Resultater Barents Summer Games 2017 – Troppsgymnastikk:

TUMBLING
Women
1. place: Finland (12,80 points)
2. place: Sweden (12,10 points)
3. place: Norway (10, 90 points)

Men
1. place: Norway (11,30 points)
2. place: Sweden (10,50 points)

Mix
1. place: Sweden (13,00 points)
2. place: Norway 2
3. place: Norway 1

TRAMPETT
Women
1. place: Finland (11,95 points)
2. place: Sweden (11,50 points)
3. place: Norway (10,45 points)

Men
1. place: Norway (13,15 points)
2. place: Sweden (10,80 points)

Mix
1. Norway 1 (13,60 points)
2. Sweden (11,45 points)
3. Norway 2 (10,85 Points)