Skip to content
Nyhet

Barentslaget Norge 2017

Troppsgymnastene på Barentslaget Norge har i helgen treningssamling og siste finpuss på serier i trampett og tumbling. Om én uke er det Barents Summer Games 2017 i Bodø, og vi er klare til å møte de svenske og finske gymnastene. Vi gleder oss også til å bli kjent med svenske, finske, russiske og norske utøvere fra boccia, bordtennis, bowling, bueskyting, fotball, friidrett, golf, judo, orientering, styrkeløft, skyting, sykling og tennis.

Møt opp i Bodø Spektrum lørdag 2. september kl 12:00 for å heie på gymnastene våre! Hele Nord-Norge er representert på årets Barentslag; Hammerfest Turnforening, Tromsø Turnforening, TUIL Turn, Storsteinnes IL Turn, Senja Turn, Narvik Turnforening og Bodø Gym og Turn.

Barentslaget Norge 2017

Delegasjonsleder – Leif Igor Micheeff

Trenere – Helle Clausen og Sandra Wilhelmsen

Gymnaster:

(Linus Røst Sjöbäck stiller også på Barentslaget Norge – ikke på bildet).

Under dagens treningssamling har laget hatt besøk av Internasjonal Koordinator Barents Sport – Mona Lisa Skipnes, Bodø Idrettsråd – Anette Nybø og styret i Nordland Gymnastikk- og Turnkrets – Bjørnar Skogheim, Thomas Gansmoe, Lana Johnsen, Birgitte Belden, Kathrine Fredriksen-Solberg, Mia Eilerine Ovesen og Mathias Hoff.

 

Vi gleder oss til å se dere i Bodø under Barents Summer Games 2017!