Skip to content
Nyhet

Ingen finaler for guttene i Universiaden

Guttene turnet i går  under Universiaden (OL for studenter og en av verdens største idrettsarrangement) i Taipei og gjennomførte en kombinert lagkonkurranse og kvalifisering til individuelle apparatfinaler og mangekampfinale. Laget endte på 16. plass, mens Pietro Giachino ble beste individuelle med en 29. plass. Det ble dessverre noen fall som gjør at vi faller lenger ned på resultatlistene enn vi hadde håpet i en konkurranse med meget høyt nivå.

Det var uansett en god lagerfaring i arbeidet med å bygge et sterkt lag for fremtiden. Jentene turner i dag og vi håper de gjør det bra.

Alle resultater finner du her.

Konkurranseoversikt og linker til streaming (for resten av jentekvalifiseringen og finaler) finer du i nyheten her.