Skip to content
Nyhet

Bodøs første turnhall

16. august 2017 ble en merkedag for turnsporten i Bodø, med åpning av byens første turnhall. Hallen ble offisielt åpnet av Ordfører i Bodø, Ida Pinnerød, til stor jubel fra publikum, ledere, trenere og ikke minst kjempeglade gymnaster. Ett år etter byggestart står hallen på 1300 kvadratmeter ferdig, og er klar til oppstart av ny turnsesong.

 

«Endelig kunne vi åpne Bodøs aller første og splitter nye flotte turnhall! Ikke en dag for tidlig, dette har turnerne venta på i årevis, og det gleder stort at vi nå har en skikkelig hall for det som er en av de største idrettene i Bodø.

Mørkvedlia er dermed blitt et enda mer komplett idrettsområde, og Bodøs små og store turnere får flotte lokaler å boltre seg i. Et imponerende arrangement i dag, og flott oppvisning av turnere i Bodø og Omegn Idrettsforening.

Det varmet ordførerhjertet å se alle de glade barna og ungdommene som fikk prøve seg i hallen i dag – og også alle de voksne som har jobbet for dette i årevis.» – Ordfører i Bodø, Ida Pinnerød.