Skip to content
Nyhet

Gymnastikk har plass til alle!

Under King Harald`s World Gym for Life Challenge ble det arrangert et veldig spennende foredrag om trening av barn og unge med funksjonsnedsettelse.

Cindy Bickman og hennes team fra USA  har vist oss hvordan det er å være ekskludert, –  og hvor fantastisk og viktig det er å bli inkludert. Bickman er anerkjent i det internasjonale para-miljøet for sin innsats for barn og unge med funksjonsnedsettelse. Under foredraget påpekte hun viktigheten av å være bevisst på måten man møter hverandre på, – uansett funksjonsnedsettelse.

Det var mange som hadde satt av tid til foredraget «Abilities of Gymnasts with Disabilities», og Bickman inspirerte alle sammen. Også tidligere FIG-president, Bruno Grandi, og andre medlemmer av det internasjonale forbundet besøkte foredraget.

Foredraget ble en suksess på King Harald`s World Gym for Life Challenge, og alle de fremmøtte dro hjem med verdifull inspirasjon til å inkludere alle.

I følge siste idrettsregistrering er det over 200 gymnaster med funksjonsnedsettelse som er aktive i turn-miljøet. NGTF jobber målrettet med å øke dette antallet.

[vc_row][vc_column][siteman_slideshowgallery slidespeed=»5000″ images=»21303,21298,21299,21300,21301,21304,21305,21296″][/vc_column][/vc_row]

Ved eventuelle spørsmål ta kontakt med: irina.solem@gymogturn.no