Skip to content
Nyhet

Flotte norske oppvisninger på 2.konkurransedag

Stabekk Turnforening og Rygge IL Turn var de eneste norske troppene som deltok i dagens konkurranse for tropper med apparater i King Harald`s World Gym for Life Challenge.

-Dette var en ny opplevelse for oss, sier treneren Ingunn Kildahl Johansen. Troppen består  av 8 jenter fra Rygge der fire driver med gymhjul og fire  er aktive i konkurransetroppen  i troppsturn.

Det er ingen vil om at opplevelsen var inspirerende:

-Jentene har allerede begynt å planlegge hva de skal gjøre i neste World Gym for Life Challenge, forteller treneren.

Se oppvisningene her

Det ble Showturngruppe (Tyskland), Showteam Blues Brothers (Tyskland), Swissrings (Sveits) og Olympiada Thrakomakedonon (Hellas) som fikk gull og skal opptre på Gallaen lørdag 29.07 kl. 18:00 Billetter kan du kjøpe her.

Fullstendig resultatliste

Begynte dagen med yoga

Mange av deltakerne begynte dagen med yoga på stranden i dag med instruktør Helle Marie Føynum.

-Yoga er så mye mer enn bare kule bilder å poste på sosiale medier, sa instruktøren som introduserte deltakerene for yogas historie og filosofi. Det var flere som fikk utfordret seg gjennom timen, og fikk en god og riktig start på dagen.

I morgen er det ny time på på stranden kl. 10:00-11:00

Stand Up Paddling (SUP) har vært en annen populær aktivitet på stranda. 4 Elements har stått for undervisningen og kan fortelle at over 120 personer har prøvd seg på brettet i løpet av dagene.

-Det har vært en morsom gjeng å instruere. Som regel begynner man på knærne første gang på brettet, men det fleste her fyker opp og padler avgårde uten store problemer.

I tillegg har det vært flotte byoppvisninger i Sandefjord og Tønsberg, les mer om dette her.

 

Se bilder fra onsdag her