Skip to content
Nyhet

Byoppvisninger i Sandefjord og Tønsberg!

I dag har det vært by oppvisninger i Sandefjord og Tønsberg.

I Sandefjord stilte Tyskland, Østerrike, Danmark, Finland, England, Irland, Malaysia, Portugal Sveits, Zimbabwe, Italia og Norge med oppvisningstropper. Her var det mye flott å se på. Spesielt troppen fra Østerrike utmerket seg med et flott akrobatisk program mens troppen fra Malaysia sjarmerte publikum med sitt ABBA inspirerte program.

Dessverre kom regnet og da forsvant publikum, men troppene selv er flinke til å heie fram og applaudere hverandre.

 

I Tønsberg var det også god stemning og mange flotte oppvisninger. Her stilte Zimbabwe, Finland, Østerrike, Tyskland, Portugal, Slovakia, China, Irland, Aserbajdsjan, Italia og Norge med tropper. Stor stemning og mange glade ansikter her også.