Skip to content
Nyhet

Ankomstdag

Tirsdag var den store ankomstdagen. Fra klokken syv på morningen var våre frivillige på Gardermoen og Torp og tok imot delegasjoner og gymnaster. I tillegg var det folk på Tønsberg og Stokke togstasjon.


Velkomst på Gardermoen

Aserbajdsjan, Malaysia, Russland, Zimbabwe, Kina, Østerrike, Canada, Ungarn, Japan, Tyskland, Irland og Hellas og flere Norske tropper er på plass og har fått tildelt hytter og hotell. Landsbyen er fylt opp med forventningsfulle gymnaster og ledere. Her er det smil, latter og alle ser ut til å storkose seg i det nydelige sommerværet.

I tillegg til at shuttelbussene gikk i ett fra flyplasser og togstasjoner, var det mye møtevirksomhet.

Både LOC og FIG har hatt møter for å sjekke at er i orden til Åpningen av arrangementet.

FIG presidental commission og Executive Committee er vel tatt imot i Tønsberg og er losjet inn på Hotell klubben.

Evaluators/feedbackers, det vil si de som skal synse og si noe om, og gi troppene tilbakemelding på  oppvisningene,  har ankommet og hatt møtevirksomhet og var i går kveld ute på sjøen og nøt den fine sommerkvelden.


Evaluators og Feedbackers

Det har vært fri trening for de troppene som har ønsket det i Vearhallen, Messehall A og Stokkehallen, samt trening på Åpningsseremonien her på Oslo Conventions Center.

I morgen er det Åpningsdag og vi får Kongebesøk, i den anledning har det i dag vært generalprøve på det besøket.

Siste post på programmet i kveld er møte for alle delegasjonsledere. Hallen er rigget, lyd og bilde testet. Så vil vi tro at vi er klare åpning av arrangementet og de opplevelser den måtte bringe.

Vi gleder oss og ser fram til å endelig starte det offisielle programmet.

 

Alt som skjer i hallen i løpet av onsdag til lørdag vil bli streamet gjennom vår  facebookside. Følg med!