Skip to content
Nyhet

Klart for EYOF

Endelig er European Youth Olympic Festival (EYOF) i gang og våre tre gutter konkurrerer i dag, mens jentene konkurrerer i morgen. Gymnastene har gjennomført podiumtreninger og er klare for konkurranse.

Theodor Roald Gadderud og Jacob Gudim Karlsen, begge fra Oslo TF, og Fredrik Bjørnevik Aas fra nedre Glomma TF skal i ilden kl 13.45 i dag i subdivisjon 2. De konkurrerer både som lag og individuelt. Dagens kvalifisering teller som lagresultat, mens de individuelt skal forsøke å kvalifisere seg til finalene seinere i uken. Det samme gjelder for jentene i morgen.

Resultatene blir tilgjengelig hos UEG eller arrangørens hjemmeside. Vi i har ikke fått noe informasjon om livescore eller streaming, men sjekk Smartscoring som leverer resultatservice for mesterskapet. De hadde ikke dette tilgjengelig under EM i vår, men ut fra hjemmesiden kan det se ut som de har noe der som tyder på livescore uten at vi kan love det.

I morgen skal Edel Charlotte Eiken Fosse fra Hødd og Mari Tideman Kanter og Anne Tingvold, begge Fra Holmen Tropp og TF ut i konkurranse kl 12.00 i subdivisjon 2.

Mangekampfinalen for både jenter og gutter arrangeres torsdag 27. juli, mens apparatfinalene for begge grener er fordelt på fredag og lørdag.

NGTF ønsker lykke til.