Skip to content
Nyhet

KM Rytmisk Gymnastikk 2017, Østfold

Her kommer en oppsummering av resultater fra KM i RG for junior/senior som ble arrangert i Halden 6. mai 2017.

Fredrikshalds Turnforening arrangerte Kretsmesterskap RG for junior og senior 2017.

Det var en flott dag i Remmenhallen, med utrolig mye flott RG. Det er moro å se hvor mange gode gymnaster vi har i kretsen. At det er flere utøvere i mange av klassene, gjør også konkurransene mer spennende, hvor ingenting er avgjort på forhånd.

Jenny Marlene Hansen Høyer og Edith Lovise Lislerud Lundeby, begge Trøgstad TF

 

I senior div. A forsvarte Jenny Marlene Hansen Høyer, Trøgstad TF, tittelen sin og ble kretsmester. Hun fikk også kretsmesterskapets høyeste karakter i ring og var på 15,125. Maja Østby, Trøgstad TF, kom på 2.plass, Julia Bryggfjell, Fredrikshalds TF på 3. plass, Johanne Glende, Trøgstad TF på 4.plass og Sara Strangstad, Trøgstad TF, på 5.plass.

Stina Lysaker Vikeby, Trøgstad, ble kretsmester i senior div. B foran Anniken Naddumsether, Trøgstad, på 2.plass.

Julia Bryggfjell, Fredrikshalds TF

Edith Lovise Lislerud Lundeby, Trøgstad TF, ble kretsmester i junior div.B foran Karoline Iren Gangnes, Trøgstad TF. Maren Johanne Michelet kjørte også bra og her også var det ballen som ble best med 9,100. Maren Glende kom på 2. plass i junior div. A, fulgt av Mathea Bukholm, Fredrikshalds TF, 4. plass, Hedda Strøm, Fredrikshalds TF, 7. plass og Aurora Dahl, Fredrikshalds TF, 10. plass.

Trøgstad TFs juniortropp ble kretsmestere i konkurranse med Borge TFs tropp på 2. plass. Anne Kvakstad Witsø, Trøgstad TF fikk bronse i div. C med ring som redskap.

Oppvisningsgymnaster fra Fr.halds var: Saga Nordgaard, Evine Torp Lande, Minna Wingstedt og Pia-Marie Eidem.

 

Trøgstad Turnforenings junior- og seniorgymnaster

Fredrikstad Turnforenings RG-jenter

Gratulerer til alle gymnaster med vel gjennomført oppvisning og konkurranse!