Skip to content
Nyhet

Landsturnstevnet: NM i RG, oppvisningskonkurranse og uteoppvisninger

Nok en spennende dag på Landsturnstevnet! Rytmisk gymnastikk-jentene inntok Haugesund i går og startet NM i dag. I tropp ble det gull på hjemmebane for jentene fra Haugesund Turnforening, – til stor jubel for hjemmefansen. I lag Asker1 tok gullet etter en god gjennomkjører. For tredje gang gikk kongepokalen gikk til Emilie Holte som kjørte en veldig bra konkurranse uten store feil. 

Se fullstendig resultatliste her

Flotte oppvisninger

I dag var det også uteoppvisninger for store tropper. Fridrettstadion var full av publikum som fikk se 10 flotte oppvisninger. Den en største troppen var NGTF Fellestropp med 520 mennesker på banen.

Fra uteoppvisningen i dag

Disse deltok:
Rogaland Dametropp
NTV
Lær på stedet-Ungdom
NGTF Fellestropp
Program Bitten
Lets Dance
NKGV
Lær på stedet, voksen
Team Laksevåg
Oslo og Akershus

Se bilder her

Oppvisningskonkurranse

Da oppvisningskonkurransen startet var Haraldshallen full av  et forventningsfullt publikum. Her fikk vi se små og store særtropper med spektakulære oppvisninger fulle av turn, dans og akrobatikk. I stor tropp var det Fredrikstad, Sem og Bodø og Omegn som fikk gull. I liten tropp var det Sem Ungdom, Sotra Sanuses og Stavanger som gikk til topps. En stor gratulasjon til Sem og Stavanger som får æren av å  opptre på gallaen tirsdag kveld.

Disse tiltok:
Lista
Sotra Dynamite
Stavanger
Sotra Sanuses
Sem Ungdom
Sola
Loddefjord
Reinsvoll
Bodø og Omegn
Fredrikshald
Sem Golden Ladies
Fredrikstad

Bilder kommer!