Skip to content
Nyhet

Landsturnstevnet 2017 er i gang

Fredag braker det løs i Haugesund når gymnaster fra hele landet møtes til Landsturnstevnet.

Fra fredag 23 – 27 juni kan man få med seg oppvisningskonkurranser og NM i turn kvinner, turn menn, troppsgymnastikk og rytmisk gymnastikk.

235 gymnster har meldt seg på UngUke. Målet med ung uke er at turnere skaper en positiv tilhørighet til landsturnstevnet. Her står idrettsglede, vennskap og gode turnopplevelser i fokus. Haugesund Turnforening planlagt Workshops for ivrige gymnaster: frittstående, tumbling, trampoline, stortrampoline, RG-nybegynnere, jazzdans, akrobatikk, parkour, lyrisk jazz, boot camp, stretching, og Zumba er bare noen av workshopene.

OPPVISNINGSKONKURRANSE FOR SÆRTROPPER

Det blir også oppvisningsgymnasstikk for små, store og særtropper. Denne konkurransen blir arrangert sammen med de voksne særtroppene. Dette blir en fargerik og kreativ oppvisningskonkurranse full av turn, dans og akrobatikk!

se hele programmet på www.landsturnstevnt2017.no

Følg Landsturnstevnet i sosiale medier:

Facebook: https://www.facebook.com/lts2017/

Instagram: @unguke17

I tillegg får du updates fra dagene er på gymogturn.no, på vår facebookside og på @gymogturn på instagram.