Skip to content
Nyhet

Ny Basishall i Rissa!

Fredag 16.juni 2017 var det høytidelig åpning av ny basishall i Rissa i Sør-Trøndelag. Hallen skal romme både skytterlag og turngruppe. Hallen ligger i tilknytning til Rissahallen og er på 460 kvadratmester, inneholder fire innendørs garderober og to ytterligere garderober tilknyttet kunstgressbane utendørs. Turngruppen til Rissa Il vil benytte første etasje. Her har de fått utstyr til troppsgymnastikk med tumblingbane, heve og senke softgroper, løpebane og pegasus. I tillegg en dameskranke og noe små utstyr til breddepartiene sine. Skytterlaget vil benytte andre etasje som inneholder skytebane med elektriske skiver. I tredje etasje har de fått et flott kjøkken og et trivelig rom for sosiale sammenkomster. Du finner også et møterom i første etasje .

Selve byggeprosessen har tatt 9 måneder,planleggingsfasen ett år. Leder av Rissahallen Per Brovold hedret samarbeidet mellom næringsliv og idretten, og kunne ikke rose frivilligheten nok i sin tale fredag. Over 2000 dugnadstimer er lagt ned av frivillige. Leder i Rissa Il turn Tove Solli har vært helt sentral i både planleggingsfase og bygging av basishallen. Hun ble hedret med varme ord og blomster. Hun vil nok også være sentral framover både i drift av hallen og ikke minst ute på gulvet med sine gymnaster.  Det var en flott åpning vi fikk være en del av på fredag, med tale og snorklipping fra ordfører i Rissa Ove Vollan, tale fra presidenten i Det Frivillige Skyttervesen Bernt Iver Ferdinand Brovold og tale fra leder i anleggskomiteen til NGTF,Ole Ivar Folstad. Kretsen var representert av leder Erling Foss. I tillegg var det flotte musikalske innslag. Ordfører Ove Vollan delte også ut gavekort fra Rissa kommune på kroner 230.000 til innkjøp av utstyr.

Vi gratulerer Rissa IL turn med ny hall og ønsker lykke til med mange gode treningstimer i en flott hall.

  
Tale fra ordfører i Rissa                 Ole Ivar Folstad og Tove solli


Hallen erklærer åpnet ved ordfører.              Pengegave fra Rissa Kommune

I forkant av åpningen var det to flotte innlegg i Adresseavisen om dugnadsinnsatsen rundt byggingen av hallen i Rissa, skrevet av Marius Dahl, samt et innlegg om basishall generelt av Ketil Kroksæter.

Her kan du lese innleggene; Basishall Rissa_Adressa_140617