Skip to content
Nyhet

World Challenge cup Spania Resultater

I helgen konkurrerte RG-gymnastene Emilie Hvidsten Swensen og Margit Øverås i World Challenge cup i Guadalajara, Spania. Den norske delegasjonen er tilbake i Norge etter en godt arrangert konkurranse i en flott hall og ikke minst god stemning blant de mange publikummere.

Fredag kjørte jentene sine program i ring og ball. Margit hadde dessverre en veldig uheldig start i sitt ringprogram og det ble noen klikk. Det var imidlertid en bedre kjøring i ball, men fremdeles noe rusk. Emilie S. hadde flotte apparatvansker og var sikker og trygg på teppet i sitt ringprogram. Også ballprogrammet var godt gjennomført.

Neste dag var det klart for køller og vimpel. Her ble det en del småfeil for Margit i køller og hun mistet en del i vimpel. Emilie S. fortsatte i samme spor som dagen før og leverte et strålende program i køller. I vimpel var det noen risikoelementer som hun ikke fikk gjennomført, men totalt sett var det en flott konkurranse av Emilie S. Hun havnet på 30. plass sammenlagt.
Margit leverte ikke opp mot sitt optimale i denne konkurransen, men tar med seg gode erfaringer og motivasjon hjem. Hun havnet på 38. plass sammenlagt.

Oversikt over karakter per redskap:

Emilie Hvidsten Swensen:
• Ring     13.300 (29.plass)
• Ball       11.650 (32.plass)
• Køller    14.500 (23.plass)
• Vimpel  10.800 (34.plass)

Margit Øverås:
• Ring      6.350 (38.plass)
• Ball      11.300 (33.plass)
• Køller   10.150 (38.plass)
• Vimpel   8.800 (38.plass)

Har du gått glipp av gymnastene sine oppdateringer på NGTFs instagram kan du fremdeles ta en titt på @gymogturn