Skip to content
Nyhet

Vanskeskjemaprogrammet er oppdatert

Teknisk komité troppsgymnastikk har i samarbeid med Henning Ottersen og Erlend Steinsvik utviklet et vanskeskjemaprogram til bruk i konkurranser i Norge. Det er utelukkende tilpasset det norske reglementet og bør kun brukes til det. Det er gratis å laste ned og bruke for alle som ønsker det.

Programmet omfatter alle tre apparater frittstående, tumbling og trampett. Ved hjelp av enkle menyer får man et elektronisk vanskeskjema man kan printe ut og/eller lagre på sin egen maskin. Det er også praktiske verktøy for treneren.

I programmet er det også en veiledningsfunksjon som kan hjelpe deg med å bli bedre kjent med programmet. Følg installasjonsveiledningen og kom i gang med programmet allerede i dag, så kan du spare masse tid ved utfylling av vanskeskjema til neste konkurranse.

NB! Små feil kan forekomme. Oppdager du noe som ikke er som det skal, gi tilbakemelding til: vanskeskjema@gmail.com

Programmet kan lastes ned fra www.troppsgymnastikk.no.

Installasjonsveiledning:

  1. Sørg for at din PC eller Mac har nyeste versjon av Java.
  2. Last ned zip-filen legg filen på ønsket område på maskinen.
  3. Pakk ut innholdet i zip-filen på ønsket område på maskinen.
  4. Programmene kan åpnes via filene som heter:
    1. Tumbling_1.4.jar
    2. Trampett_1.4.jar
    3. Frittstaaende_1.4.jar

Ovennevnte tekst samlet i pdf-fil