Skip to content
Nyhet

Årets siste Twentyfour Cup for RG

I helgen var det klart for årets siste Twentyfour cup konkurranse for RG gymnastene, og med Asker TF som arrangør var internasjonale klasser Nivå 8, 6 og 4, senior og junior tropp og senior og junior Duo/trio klare til å innta teppet. Siden det var den siste konkurransen for de nevnte klassene for i år ble det også kåret Twentyfour cup sammenlagtvinnere.

Gymnastene i senior Nivå 8 var de første som kjørte sine program på lørdag. Her var det Askers Emilie Holte som stakk av med seieren, foran klubbvenninnene Karoline Wennberg på andreplass og Fanny Lunde på tredjeplass.

Med seieren i helgens konkurranse ble Emilie Holte også sammenlagtvinneren i senior internasjonal klasse Nivå 8. Fanny Lunde fikk andreplass sammenlagt, mens tredjeplassen sammenlagt gikk til Margit Øverås, Asker.

Emilie Holte Vimpel

Videre var det klart for yngre junior Nivå 4, der Lotte Nordstad Juul Møller fra Asker nok en gang stakk av med seieren og fikk samtidig årets sammenlagtseier. Andreplass i konkurransen og andreplass sammenlagt gikk til Lotte Vik fra Tromsø, mens Josefine Simensdatter Langmoen fra Asker fikk tredjeplass i konkurransen og tredjeplass sammenlagt.

Twentyfour cup sammenlagt yngre junior internasjonal klasse Nivå 4

Deretter klinket Bergens Duo til med Berg/Fagerås/Næss og vant i senior duo/trio, etterfulgt av Kolbotns Granlien/Nordbø på andreplass og Holmestrands Hovland/Møvig på tredjeplass.

Årets sammenlagtseier i denne klassen gikk til trioen fra Kolbotn Granlien/Nordbø/Tendal. Andreplass sammenlagt fikk Hovland/Møvig fra Holmestrand, mens tredjeplassen sammenlagt gikk til Leirvik/Rugland fra Stavanger.

Twentyfour cup sammenlagt Senior Duo/trio

I klassen junior Duo/trio var det Duoen fra Asker Monclair/Tynning-Bergestuen som nok en gang kunne klatre øverst på pallen. Duoen har vunnet samtlige av årets Twentyfour cup konkurranser i klassen og fikk dermed sammenlagtseieren. Andreplass i denne klassen gikk til Astad/Gjessen Page/Johanessen fra Stavanger. Trioen fikk også andreplass sammenlagt i Twentyfour cup. Tredjeplass i helgens konkurranse og sammenlagt gikk til Nordre Lands Duo Magnussen/Sevaldrud.

Sist ut på teppet på lørdag var senior tropp, der kampen stod mellom  Asker A og Haugesund. Det ble til slutt Haugesund som gikk seirende ut av konkurransen og kunne dermed også ta med seg sammenlagtseieren hjem.

Twentyfour cup sammenlagt Senior tropp

Søndag var det klart for den siste klassen, junior Nivå 6. Her var det Josephine Nordstad Juul Møller, Asker som fikk førsteplass, etterfulgt av Ingrid Bratsberg fra Bergen på andreplass og Kamilla Dreiem Kvamme fra Stavanger på tredjeplass. Sammenlagtseieren i denne klassen gikk til helgens vinner Josephine, mens andreplass gikk til klubbvenninnen Anna Stoyanova. Tredjeplass sammenlagt gikk til Bergens Ingrid Bratsberg.

 

Vi gratulerer til helgens vinnere og til årets sammenlagtvinnere!

 

Resultater er tilgjengelig her