Skip to content
Nyhet

Gode resultater i Norgesfinalen 2017

Norgesfinalen i RG ble avviklet i Malvik hallen, helgen 20.-21. mai 2017.

Skjeberg Turn hadde fire jenter kvalifisert i senior nivå 7, og en gymnast i nivå 3.

Som forventet kjempet Skjeberg om medaljer, og resultatet ble gull til Lisa Østby og sølv til Victoria Müller! De turnet begge en meget god konkurranse, og det var aldri noen tvil hvor gullet skulle gå. Lisa var overbevisende i ball, og stakk fra konkurrentene etter denne øvelsen. Victoria åpnet litt svakere i ring og holdt publikum på pinebenken. I ball og køller tok hun derimot frem det lille ekstra, og kunne motta sølvmedaljen som fortjent. To meget godt fornøyde jenter.

Victoria Müller og Lisa Østby vant hhv sølv og gull i Norgesfinalen i Senior nivå 7.

Skjebergs Oda Pedersen og Hedda Berthelsen turnet seg inn til 4. og 5.plass. Gode plasseringer, og de viser begge takter til å ha mer å gå på, så her er det bare å glede seg til NM for lag under Landsturnstevnet i Haugesund, 26.-27.juni.

I klassen yngre junior nivå 3, ble Derika Aanstad tildelt plass i siste liten, grunnet sykdom hos gymnaster som var rangert foran. Derika turnet en god ball øvelse, men var dessverre litt mer uheldig i køller. Hun ble nummer 8 sammenlagt.

Skjebergs trenerne Bozena og Magdalena var begge dommere under konkurransen. De tar med seg mange nye tips og erfaringer tilbake til Skjeberg hallen og videre trening. Skjebergs mål om to medaljer i seniorklassen ble innfridd, og dette er de selvsagt meget godt fornøyd med.

Maja Höglander Østby fra Trøgstad fikk tredjeplass og bronse i Senior nasjonal klasse Div. A, mens Maren Glende fra Trøgstad tok en tredjeplass i Junior Nasjonal klasse Div A.
I Nasjonal klasse tropp gikk Trøgstad seirende ut med førsteplass og gull, etterfulgt av Hammer Turn med sølv og Stavanger 2004 med bronse.

Vi gratulerer!

Mer om konkurransen og lenke til resultater finner du her.