Skip to content
Nyhet

Norgesfinalen RG i Malvik

Norgesfinalen i RG ble i år holdt i Malvik med Malvik Turn og RG som arrangør 20.-21. mai. Det var et vel gjennomført arrangement med mange flinke gymnaster som fikk vist seg frem i løpet av helgen.

Internasjonal klasse Nivå 7,5 og 3, senior og junior nasjonal klasse Div A og B og nasjonal klasse tropp stod klare i kampen om medaljene. Til tross for et sjeldent godt vær -til Trøndelag å være i mai måned, var det noe publikum tilstede som bidro med topp stemning i Malvikhallen.

I senior internasjonal klasse Nivå 7 var det Lisa Østby fra Skjeberg som stakk av med seieren. Lisa har da vunnet samtlige av de nasjonale konkurransene for Nivå 7 i 2017. På andreplass i NF kom Victoria Müller, også hun fra Skjeberg. Tredjeplassen gikk til Ylva Sofie Påhlsson fra Asker.

I junior internasjonal klasse Nivå 5 gikk gullet til Mari Sundal fra Bergen. I denne klassen fikk også Andrea Kleppan Øverlie fra Asker sølv, mens bronsen gikk til Haugesunds Astri Helgeland.

Ingeborg Skauge Nilsen fra Fana vant klassen yngre junior Nivå 3. Her gikk andreplassen til Hedda E. Jøsang fra Stavanger og tredjeplass til Fride Jacobsen Vikse fra Haugesund.

Over til de nasjonale klassene var det Anita Rygh som fikk med gullmedaljen hjem i kofferten i senior nasjonal klasse Div. A. Marie Ullestad Rugland fra Stavanger havnet på andreplass og fikk sølv, mens Maja Höglander Østby fra Trøgstad fikk tredjeplass og bronse.

I senior Div. B var det Stine Broen fra Stabekk som kunne klatre øverst på pallen, mens sølv gikk til Nordre Lands Maja Myhre og bronse til Ingrid Levik fra Malvik.

Junior Nasjonal klasse Div A ble vunnet av  Mille Hovland fra Holmestrand, etterfulgt av Mathilde Skaaseth Harr fra Asker på andreplass og Maren Glende fra Trøgstad på tredjeplass.
Clara Skaar Qvist stakk av med seieren i junior nasjonal klasse Div. B. Også hun har da vunnet samtlige av de nasjonale konkurransene i 2017 for sin klasse. I Malvik gikk andreplass til Charlotte Madeleine Eriksen fra Asker og tredjeplass til  fra Tuva Dalen Aarstad fra Tvedestrand.

Siste klasse i årets Norgesfinale er nasjonal klasse tropp. Blant troppene gikk Trøgstad seirende ut med førsteplass og gull, etterfulgt av Hammer Turn med sølv og Stavanger 2004 med bronse.

Senior og junior nasjonale klasser er nå ferdig med årets nasjonale konkurranser, mens det fremdeles gjenstår NM for internasjonale klasser i juni og siste Twentyfour cup konkurranse førstkommende helg.

Vi gratulerer til årets vinnere av Norgesfinalen og ønsker klasser som skal konkurrere litt til lykke til!

Resultater fra NF finnes her