Skip to content
Nyhet

Program for barnkretsturnstevnet 2017

Hei alle!

Vedlagt ligger programmet for BKTS 2017 og link til videoer for fellestabell. Både program og videoer vil også bli tilgjengelig fra BKTS sin nettside http://www.nidaros-turn.no/bkts-2017.html og BKTS sin facebook side https://www.facebook.com/bkts2017nidarosturn/

Program BKTS 2017

Fellestabell

I år har vi kun en fellestabell og den er «lær på stedet». Vi sender likevel ut video i forkant slik at man kan tjuvtrene litt. Dansen er for alle og har derfor både enkle og noen litt vanskeligere trinn. Det er spesielt delen «Salute» som kan være litt vanskelig for de minste, og som det kan være lurt å øve litt på i forkant om dere har tid.

Årets fellestabell varer i 5 minutter og 18 sekunder og er delt opp i 5 deler:

  1. del1: Salute (0 – 55s)
  2. del2: Sia – Move Your Body (0.55s – 2.23s)
  3. del3: Salute (2.23s – 2.59s)
  4. del4: Sia – Cheap Thrills (2.59s – 4.14s)
  5. del5: Salute x 2 (4.18s – 5.18s)

Vi sender ut 2 videoer hvor den ene viser nesten full dans (del 1 tom 4)  og den andre videoen viser Salute uten musikk og i sakte bevegelser. I del 1, 3 og 5 går samme dansen «Salute» om igjen. I del 2 og 4 er det litt enklere trinn. I del 2 deles gymnastene opp i en dobbel sirkler med 18 stykk. Den innerste sirkelen består av 6 stykk, mens den ytterste består av 12.

Det er første året vi prøver kun en fellestabell for alle på denne måten. Det er over 540 gymnaster som er påmeldt tabellen. Av praktiske årsaker kjører vi derfor 2 oppvisninger med fellestabellen, slik at det blir i overkant av 270 i hver oppvisning.

Vi håper at dette blir gøy for både store og små og at det er nok utfordringer til alle. Det hadde vært gøy om også trenere og alle andre voksne i publikum lærer seg Salute i løpet av BKTS-helga J

Videoer:

Antrekk fellestabell: Vi håper alle kan ha på seg hvit overdel og svart tights

 

Eget opplegg:

For dere som skal benytte trampett. Minner om at det må være minst 2 personer som sikrer trampett under oppvisningen.

 

Vi gleder oss 🙂