Skip to content
Nyhet

Barents Competition 2017

Siste trening er unnagjort og nå er det klart til Barents Competition Artistic Gymnastics i Tromsø. Nord-Norge, Nord-Sverige og Nord-Finland møtes i dag med sine jente- og guttelag til konkurranse i Gyllenborghallen. Presentasjon av lagene ser dere under. Konkurransestart er kl. 12:00, last ned programbladet for mer informasjon.

Følg Tromsø Turnforening på Facebook for live score fra konkurransen, og bli med på å heie frem våre norske jenter og gutter. Hold dere oppdatert på Instagram også, Tromsø Turnforening publiserer på kontoen til Norges Gymnastikk- og Turnforbund. Følg @gymogturn og @tromsoturnforening.

Vi ønsker samtidig Tromsø Turnforening lykke til med siste konkurranse i Gyllenborghallen! Neste gang sees vi i den nye turnhallen i Tromsø.

 

Vi håper på en flott konkurranse for alle gymnastene! Heia Norge!