Skip to content
Nyhet

Cup 2, KM og aspirantkonkurranse

Søndag 14. mai ble det arrangert aspirantkonkurranse, cup 2 og kretsmesterskap for Hedmark og Oppland innen grenene turn kvinner og turn menn i Terningen Arena. Arrangør Hamar IL Turn melder om god stemning blant deltakere og publikum, og en spennende konkurranse spesielt i klasse 1.

Ca 40 aspiranter deltok i aspirantkonkurransen, og ca 40 utøvere knivet om pokaler i cup-en og medaljer i kretsmesterskapet. Det ble kåret hele 33 kretsmestere i Hedmark og 2 i Oppland. Kretsene gratulerer!

Bildene viser premieutdelingen i aspirantkonkurransen for jenter, og alle kretsmesterne i mangekamp: Nikloai Haugen, Marthe Helstad Gudbrandsgård, Tiril Storsveen, Hedda Sofie Flagstad, Dina Aurora Nilsen og Karen Maria Dæhli. Det siste bildet er kretsemesterne i Oppland, Emilie Skjellen-Larsen og Emilia Nowostawska sammen med trener Preben.

Resultater Cup 2 2017

Resultater Kretsmesterskap Hedmark  2017