Skip to content
Nyhet

Landslagssjef i Rytmisk Gymnastikk

NGTF lyste for en tid tilbake ut stillingen som landslagssjef / trener i Rytmisk Gymnastikk, og det nærmer seg nå at hun vil tiltre stillingen. Flavia Suarez Rueda kommer opprinnelig fra Spania. Hun har sin Master innen RG med spesialisering innen High Performance RG fra National Institute for Physical Education i Madrid. Hun har vært aktiv som trener  på klubbnivå i Madrid fra 2000 og fram til hun flyttet til Vancouver i november 2014. I Vancouver har hun arbeidet som trener med utøvere på nasjonalt og internasjonalt nivå fram til hun nå tiltrer hos oss.

Flavia kommer til Oslo i midten av juni og starter opp i jobben så snart hun er på plass. Det vil naturlig ta noe tid før hun er kommet i gang for fullt, både med daglig trening, treningsleirer og oppfølging av utøvere og klubber, i første rekke innen senior og juniornivå. Hun besøkte Norge i april og fikk en god forståelse av de muligheter og utfordringer som ligger i arbeidet og med de målsettinger som er satt i Langtidsplanen for toppidrett innen RG framover.