Skip to content
Nyhet

Malvik hentet hjem Opplandspokalen!

Helgen 31.mars til 2.april ble Opplandspokalen arrangert på Lillehammer.

Her er en liten oppsummering av helgen fra daglig leder i Malvik Turn og RG:)

Vi dro til Lillehammer med 24 gymnaster og 5 trenere – hvorav 2 av trenerne også stilte som utøvere i konkurransen.  Vi hadde i tillegg med en del foreldre, så totalt var vi ca. 45 personer fra klubben.

Denne helgen var det i hovedsak breddepartiene som skulle få dra på tur, og for noen av gymnastene var dette første møte med konkurranse-verdenen.

Fra konkurransegruppa vår var det de yngste rekruttene (2005 og 2006- modellene) som skulle få prøve seg i sin første konkurranse sammen. Vi hadde ingen forventninger om topp-plasseringer og ble positivt overrasket da rekruttene endte opp med sølv i frittstående, sølv i tumbling og en god 10.plass i trampett.

  

I senior kvinner fikk vi også sølv i frittstående, mens i senior mix tok laget en solid seier i frittstående.

På slutten av premieutdelingen var spenningen stor da selveste Opplandspokalen skulle deles ut.  Malvik har jo vunnet denne 2 ganger tidligere, og vi visste at vi hadde høye e-karakterer også denne helgen.
Til vår store glede var det de yngste rekruttene våre som vant pokalen for høyeste e-karakter gjennom hele helga.  Tror de var eneste tropp over 8 på e-karakter, og det i tumbling ☺


V
innerne av Opplandspokalen 2017!

Vi var ikke de eneste trønderne på Lillehammer denne helgen. Uthaug, Røros/Nansen, Meldal, Stjørdals-Blink, IL Sverre og Beitstad gjorde seg også bemerket.
Alle resultater ligger på www.tropp.no

Mvh. Vibeke Trøa
Gratulerer så mye fra kretsen!

Ønsker du å lese litt  mer om Opplandsfinalen kan du gjøre det her; https://gymogturn.no/opplandspokalen-2017/