Skip to content
Nyhet

Twentyfour cup og nasjonal konkurranse 1.-2. april

I helgen arrangerte Straen Twentyfour cup og  nasjonal konkurranse i Rytmisk Gymnastikk.
I Twentyfour cup konkurrerte klassene senior nasjonal Div A og B, junior nasjonal Div, A, B og C, senior duo/trio og junior duo/trio, mens senior nasjonal klasse Div. C, rekrutt nasjonal klasse 12 år Div. A og B, og rekrutt nasjonal klasse 11 år Div. A og B hadde nasjonal konkurranse.

Konkurransen startet lørdag morgen i Forum Expo og først ut på teppet var rekrutt nasjonal klasse 12 år Div. A. I denne klassen gikk pallplassene til Asker med Amalie Hjellestad Kolstad på førsteplass, Maria Aurmark Eriksen på andreplass og Majka Tronstad Tveit på tredjeplass. Neste klasse var Rekrutt nasjonal 12 år Div. B. Her var det Straen som stakk av med første-, andre- og tredjeplass da Sirill Marie Søllesvik vant, etterfulgt av Bertine Kinden som nummer to og Alva Slagstad Lund som nummer tre.

I klassen rekrutt nasjonal 11 år Div. A gikk Mathea Louise Andersen fra Asker seirende ut foran klubbvenninnen Embla Remme Thoresen. Haugesunds Linea Aase fikk tredjeplass. Deretter var det klart for rekrutt nasjonal klasse 11 år Div. B, og også her sanket Straen pallplassene. Maria Chiezhevskay fikk førsteplass, etterfulgt av Thea Dahl på andreplass og Ella Sofie Kamsvåg på tredjeplass.

Videre var det senior nasjonal klasse Div. A som var klare til dyst. I denne klassen gikk seieren til Marie Ullestad Rugland fra Stavanger, mens andreplass gikk til Amelia Undhjem Smith fra Asker og tredjeplass til Jenny Marlene Hansen Høyer fra Trøgstad. I senior nasjonal klasse Div. B var det Askers Nina Mathea Frøhoel Andersen som klatret øverst på pallen. Her fikk også Ingrid Levik fra Malvik andreplass og Emilie S. Engen fra Nordre Land tredjeplass.

Deretter var det klart for rekrutt duo/trio, der seieren gikk til Askers Remme Thoresen/Andersen/Bakken. Andreplass gikk til Snarøya 1 med Hegg-Andresen/Tronsen, mens tredjeplass gikk til Snarøya A med Bru/Ruud. Trioen Granlien/Nordbø/Tendal fra Kolbotn vant senior duo/trio, etterfulgt av Aalesunds Fjørtoft/Lausund på andreplass og Stavangers Lervik/Rugland på tredjeplass.
Sist ut lørdag var junior nasjonal klasse Div. A. Mille Hovland fra Holmestrand kjørte inn til førsteplass, foran Mathilde Skaset-Harr fra Asker på Andreplass og Maren Glende fra Trøgstad på tredjeplass.

Søndag var det klart for ny konkurransedag, og først ut var junior nasjonal klasse Div. B. I denne klassen var det Clara Skaar Quist fra Asker som stakk av med seieren, etterfulgt av Live Karlsen fra Haugesund på andreplass. Tredjeplassen gikk til Holmestrands Mia Andersen. Videre vant Melissa Chapsang fra Asker klassen junior nasjonal  Div. C. Her gikk andreplass også til Asker med Emilie Nakkerud, mens tredjeplass gikk til Kaja Harestad fra Holmestrand.

I klassen junior nasjonal Div. D var det kampen om førsteplass som gjaldt mellom de to gymnastene fra Fana. Linnea Uhr Tvedt gikk seirende ut foran Ingrid Kjelby. Sist ut i helgens konkurranse var junior duo/trio. Her fikk Stavanger andre- og tredjeplass med Haavik/Jøsang som nummer to og Astad/Gjessen Page som nummer tre. Førsteplassen gikk til Askers Monclair/Tynning-Bergestuen.

Resultater finnes her