Skip to content
Nyhet

Gym Cup med gull og sølv, men vi savner flere deltakere!

2. april ble det arrangert Gym Cup på Sola, med 103 deltakere fra 4 foreninger.

Det var stor aktivitet i hallen hele dagen. Mange glade og positive gymnaster. Likeledes under selve konkurransen: Stort engasjement, god stemning og stor spenning. Det var jevnt over høyt nivå på alle troppene. I rekruttklassen kåres en hovedvinner – utenom dette er alle vinnere. I klassene liten tropp og stor tropp er inndelingen gull-, sølv og bronsetropp den endelige plasseringen.

Her er resultatene:

Rekrutt         Vinner: Sola Turn  Andre deltakere: Sandved Turn og Lista IL

Liten tropp  Brusand TF – gulltropp      Lista IL – sølvtropp

Stor tropp    Sola Turn – gulltropp          Lista IL – sølvtropp

 

Disse viste oss flotte oppvisninger. MEN vi vil gjerne ha med enda flere!

Kretsen jobber aktivt for å få med flere ungdommer. Resultatet er at en fra neste år av slår sammen Gym Cup og Turntreff for ungdom! Sola stiller igjen som arrangør. Denne gangen med workshops og overnatting. Gled dere! De som vil kan delta på Turntreffet lørdag, overnatte og delta på Gym Cup søndag. Det blir også tilrettelagt for de som kun vil delta på ett av tilbudene, og de som ikke ønsker og overnatt (om de finnes..).

Velkommen på Gym Cup og Turntreff i 2018!