Skip to content
Nyhet

Vi søker skribenter og fotografer!

Har du lyst til å bidra til at flere får vite om idretten i ditt <3? Er du interessert i media? Ønsker du deg erfaring som skribent, fotograf eller videoprodusent?

Det skjer mye spennende i Norges Gymnastikk- og Turnforbund nå. Vi har utøvere som satser mot OL-2020: i rytmisk gymnastikk, turn menn og turn kvinner. I tillegg har troppsgymnastikk etablert landslag med mål om flere medaljer i EM. Ikke nok med det; – av våre 100 000 medlemmer er det over 70 000 som driver med gymnastikk og turn på breddenivå.

Det er konkurranser, treninger, stevner, oppvisninger, kurs og utdannelser, – det er aktivitet nesten 365 dager i året! Totalt finnes det 420 lag og klubber som tilbyr gymnastikk og turn i Norge.  Vi trenger deg som vil dokumentere det som skjer. Du som vil skrive, ta bilder eller filme gymnastikk og turn der du er. Du kan produsere stoff om våre toppidrettsutøvere, og breddenivå innen turn og gymnastikk. Portrett, featurer, reportasje; – ditt valg!

  • Du trenger ikke ha erfaring med tekst, bilde eller film, men det er selvsagt et pluss.
  • For øyeblikket finnes det ingen mulighet for oss til å lønne skribenter, fotografer eller videoprodusenter, men dersom du har ambisjoner om å bli journalist/jobbe med media så kan gymogturn.no være et fint springbrett.
  • Du eier det du har produsert og står fritt til å selge det til andre redaksjoner.

Send oss en mail der du forteller litt om deg selv, og hva du kan tenke deg å dekke.

gymogturn@nif.idrett.no merk mailen «skribenter, fotografer og videoprodusenter»

 

fotograf