Skip to content
Nyhet

Twentyfour CUP Asker 24.-26. mars

I helgen var det klart for årets første Twentyfour cup for senior og junior internasjonale klasser individuelt og tropp. Åtte klasser med totalt 104 individuelle gymnaster og 10 tropper var klare til dyst i Askerhallen.

Konkurransen startet fredag ettermiddag, og først ut på teppet var senior Nivå 7. Lisa Østby fra Skjeberg gikk seirende ut foran Maja Eline Lereim fra Asker på andreplass og Victoria Müller  fra Skjeberg på tredjeplass.

niva-7-24-cup-24-26-mars-v2
Senior int. klasse Nivå 7

 

Videre var det klart for troppene. I klassen senior tropp stod kampen om førsteplass mellom to seniortropper fra Asker, men det var til slutt Asker A som kapret førsteplassen foran Asker 1. Juniortroppen Asker 1 klatret øverst på pallen foran Stavanger på andreplass og troppen Asker på tredjeplass.

senior-tropp-24-cup-24-26-mars
Senior internasjonal klasse tropp

 

junior-tropp-24-cup-24-26-mars
Junior internasjonal klasse tropp

 

Lørdag morgen var det igjen klart for konkurranse, og denne gangen var det junior Nivå 5 som var først ut. Her gikk førsteplass til Andrea Kleppan Øverli fra Asker, andreplass til Emma Kalukova fra Njård og tredjeplass til Askers Vilde Bruun Taule.

niva-5-24-cup-24-26-mars-v2
Junior internasjonal klasse Nivå 5

 

Deretter var det senior Nivå 8 sin tur til å entre teppet. Emilie Holte fra Asker kjørte et strålende ballprogram og var best av alle i Ball, Køller og Vimpel. Hun stakk av med førsteplassen, foran klubbvenninnene Emilie Hvidsten Swensen på andreplass og Fanny Lunde på tredjeplass.

niva-8-24-cup-24-26-mars-v2
Senior internasjonal klasse Nivå 8

 

Yngre junior Nivå 3 var først ut søndag morgen, og her var det Naomi Pieterse fra Asker som fikk førsteplass, etterfulgt av Ingrid Haavik fra Stavanger på andreplass og Ingeborg Skauge Nilsen fra Fana på tredjeplass. I klassen yngre junior Nivå 4 gikk seieren til Lotte Norstad Juul Møller fra Asker. Josefine Simensdatter Langmoen fra Asker fikk andreplass, mens tredjeplass gikk til Tess Vermedal fra Njård.

niva-3-24-cup-24-26-mars-v2
Yngre junior internasjonal klasse Nivå 3

 

niva-4-24-cup-24-26-mars-v2
Yngre junior internasjonal klasse Nivå 4

 

Sist ut i helgens konkurranse var  junior Nivå 6. Josepfine Norstad Juul Møller kapret førsteplassen foran klubbvenninnen Anna Stoyanova som fikk andreplass. Tredjeplassen gikk til Ingrid Bratsberg fra Bergen.

niva-6-24-cup-24-26-mars-v2
Junior internasjonal klasse Nivå 6

 

Alle resultater finnes her